Weekendkursus i The Work
May
16
to May 18

Weekendkursus i The Work

På dejlige Stensbæk, Holistisk Højskole nær Haderslev/Vojens, holder jeg et weekendkursus i The Work i bededagsferien.

The Work er INQUIRY, en undersøgelse af din måde at tænke på, som åbner dig mulighed for at finde ind til dit sande selv, på en jordbunden måde. Du lærer dig selv at kende bagom de historier du fortæller om dig og dit liv og de tanker du gør dig om, hvad det betyder.

Weekenden er samtidig en mulighed for at finde ind til din indre ro med bedre mulighed for at forblive i den fred, med metoden The Work.

Du lærer at finde dine egne svar på livets spørgsmål, store og små og det er noget du ikke glemmer. The Work er “for livet”.

Når du en gang har oplevet at noget du troede på, ikke er sandt, kan du ikke tro på det igen på samme måde.

Velkommen til The Work

Læs mere om kurset samt om tilmelding HER.

Har du været på kursus tidligere i The Work, kan du sagtens deltage igen. Det går bare dybere og dybere!

View Event →

Intensivt forløb med The Work
Sep
25
to Dec 4

Intensivt forløb med The Work

I dette, intensive forløb bliver du mere og mere fortrolig med The Work. Både med at give og modtage. Hver aften får et tema som oplyses fra gang til gang, efter behov.
Kurset handler både om at lære nyt, at blive bedre til at facilitere og til at modtage og også at komme i dybden med noget af det, der optager dig i dit liv.


View Event →
Introduktion til The Work
Sep
16
10:00 AM10:00

Introduktion til The Work

Velkommen til en dejlig dag, hvor du blir introduceret til The Work på en sådan måde, at du også får prøvet det selv, sammen med andre. Du vil dermed blive i stand til at bruge det selv derhjemme senere. Denne dag giver også mulighed for at du kan deltage i de 6 aftener med The Work, der starter den 25-9 og løber hver anden tirsdag til og med 4-12.

View Event →
Weekendkursus om kærlighed og (par)forhold:
Apr
13
to Apr 15

Weekendkursus om kærlighed og (par)forhold:

 

Dette kursus er for alle. Og temaet er ikke begrænset til et existerende parforhold, for alle relationer indeholder de samme eller lignende elementer.

Når vi arbejder med et tema og bruger The Work, er der stor mulighed for at få et gennembrud med efterfølgende fornyelse, på dette område.

Hvad enten du lige nu har et parforhold eller ej, har du også forskellige erfaringer og forhåbninger om, hvad det er, hvad det vil gi dig at have et eller hvordan det begrænser eller hæmmer dig, når du har et. Vi kan også arbejde med vores tanker omkring vores forældres parforhold og/eller andre parforhold i vores omgangskreds. 

I denne weekend vil vi, ved hjælp af The Work, se nærmere på vores liv med kærlighed og parforhold. Vi skriver i fællesskab vores "Døm Din Nabo" arbejdssedler så de blir præcise og sikrer at vi kommer MEGET dybere og videre end vores tanker har kapacitet til. Når vi går dybere finder vi, hvad der i virkeligheden er vores sande og dybe værdier og vi får en bedre fornemmelse af hvem, vi selv er, inderst inde.

Weekenden veksler mellem dialog og øvelser under supervision. Du lærer om The Work som metode (måske har du allerede lært om det, men der er altid nye sider til det). Allervigtigst er, at du tilegner dig The Work som dit daglige værktøj og blir bedre og bedre til at bruge det.

Alle vil bagefter kunne bruge The Work både alene og sammen med andre.

Tid :
Fredag 13-4 kl  18:30 til 21:00 (introduktion og øvelser)
Lørdag 14-4 kl  10:00 til 17:00
Søndag 15-4 kl 10:00 til 16:00

Sted :
Overgaden Oven Vandet 48C,5
1415 Kbh. K

Pris : 
2.500 kr inklusive te, kaffe og snacks. Frokosten kan du medbringe eller købe i nærheden.
Tilmelding : Du kan reservere din plads ved at indbetale et depositum på 500 kr og sende en email til [email protected]
Restbeløbet bedes indbetalt senest 1-4 eller efter aftale.

Husk ved indbetaling at skrive dit navn og april weekend.

Konto for indbetaling : reg 2102 4374 200 645
Ved framelding den 1-4 eller senere, kan beløbet ikke refunderes.

View Event →
The Work på dine målsætninger for 2018
Jan
17
6:30 PM18:30

The Work på dine målsætninger for 2018

Årsskiftet er det tidspunkt hvor alle funderer over året der gik og året der kommer.
Der sættes mål og evalueres på tidligere mål.
Hvor ofte er det gentagelser? Hvor ofte har vi en nagende tvivl eller en tyngde og en mangel på tillid til at vi kan nå målene og om vi i virkeligheden tror på dem, dybest set?
Hvis vi vil "skabe vores liv" kommer vi ikke uden om at de tanker vi tror på, ofte er lånt fra andre eller styret fra en indre overjeg, der byder os at gøre noget særligt.
Denne aften er lavet for at vi kan kigge nærmere på vores lister. Vi kan undersøge om vi i virkeligheden tror på dem, som de er, eller om noget andet er sandere.
Det, vi kommer til at leve i 2018, er helt sikkert det vi tror på DYBEST SET. Hvor er det spændende at finde ud af, hvad vi i virkeligheden brænder for og hvad der derfor er MULIGT. Det kan være det er noget helt andet end det vi troede. Eller det kan være små, men betydningsfulde ændringer.

Kom til en aften med The Work, hvor vi undersøger vores liste og bygger en ny, sandere og sundere liste.

ONSDAG den 17-1 kl. 18:30 til 21:30

Pris : 400 kr incl. kaffe, the og snacs.
Send en email til [email protected], når du tilmelder dig. 
Beløbet indsættes på reg 2102 konto 4374200645. Husk endelig at skrive dit navn og den dato din tilmelding gælder! Da der er begrænset plads, vil man blive optaget i den rækkefølge som indbetalingerne sker.
Forudsætning: Nogen kendskab til The Work som giver og modtager. Skriv eller ring hvis du er i tvivl (23428346/[email protected])

Sted : Overgaden Oven Vandet 48C, 1415 Kbh K
Der er Metro (Christianshavns Torv) og busser 9A, 2A og 350S i få minutters gåafstand.

Beløbet kan ikke refunderes ved framelding senere end 10-1 :)

View Event →
Fire aftner med The Work for øvede ...
May
16
6:30 PM18:30

Fire aftner med The Work for øvede ...

The Work er din ven for evigt, din tro følgesvend og den, der kender dig i dybden. Fordi The Work virker ind det inderste indre af dig, - der hvor hjertet slår og hvor du kan høre dig selv. Fordi "The Work" er dig, og du er den, du har ventet på ! 

Fra og med 17-1 og til og med juni, vil der blive 4 aftner med The Work, for øvede. Hver aften er fra kl. 18:30 til 21:30

View Event →
Weekendkursus i The Work of Byron Katie
Apr
21
to Apr 23

Weekendkursus i The Work of Byron Katie

I weekenden d 21-23 april 2017, holder jeg igen et kursus i "The Work" for både begyndere og øvede.

Vi skal være på den naturskønne, dejlige "Holistisk Højskole", Stensbækvej 29, 6510 Gram

Du finder de væsentligste oplysninger på nedenstående link. Du er også velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger.

NB : Start-og sluttidspunkt bliver muligvis justeret lidt.

Info og tilmelding :

View Event →
Sep
27
6:30 PM18:30

Introduktion til The Work

Den 27 september er der introduktionsaften, kl 18:30 til21:30.

The Work en en metode til at undersøge din tankegang. Kender du til at den samme historie kører igen og igen uden at forløses rigtigt? I bedste fald resignerer vi, men hvis vi resignerer for meget, mister vi livsenergi, spontanitet og glæde.
The Work er en spændende og hurtig måde til at komme IND i problemets kærne, hvorfra du kan undersøge det med de 4 spørgsmål, som er det centrale i metoden. 

Denne aften giver dig en introduktion til The Work, iblandet praktiske øvelser. Du får altså "værktøj" med hjem som du kan bruge i mange, forskellige sammenhænge.

Med bare lidt øvelse, bliver det nemmere at få øje på hvad det er der stresser dig eller gør dig ked af det eller bange. Med The Work lærer du at genkende hvilke typer tanker der afgør om du lever med fred eller stress.

Du kan læse mere om metoden på www.thework.com/dansk og her på min hjemmeside.

Pris:
400 kr. Beløbet kan betales fra nu af og betales senest 1-9. Man optages i den rækkefølge man tilmelder sig og indbetaler.

Tilbud : Hvis du samtidig eller efterfølgende melder dig til mit vinterkursusder starter 12-10, vil du få  200 kr i rabat !
Vigtigt : Hvis du ønsker at deltage i mit Vinterkursus, er det nødvendigt at du har deltaget i et The Work event tidligere, hvor du har prøvet TW i praksis. Såsom denne introduktionsaften. Skriv eller ring hvis du er i tvivl.

Døren er åben fra kl 18:00 til de, der kommer langvejs fra eller lige fra arbejde og fex gerne vil sidde og spise deres medbragte mad. 

Tilmelding: 
Send en mail til [email protected] og indsæt beløbet i Nordea reg. 2102 konto 9022 510 514. Skriv dit navn samt INTRO. Afmelding: Efter 15-9 er tilmeldingen bindende. 

Ring 23428346 for yderligere oplysninger.

View Event →