Back to All Events

Byron Katie live i København

"Elsk Det Som Er" kommer til os LIVE med The Work. Jeg glæder mig så meget til at præsentere Katie igen, for nye og gamle venner, som ønsker at leve i fred, frihed og kærlighed ! Her kan du læse lidt om hvordan en aften med Byron Katie kan forløbe :
 

Hvordan foregår en aften med Byron Katie ? Hvad kan du forvente dig den 14-7 ?
Det starter som oftest med at Katie fortæller kort om sin historie, sin opvågnen og om hvordan The Work kom til hende. Så inviterer hun os alle til at identificere en tanke eller en situation, der stresser eller forvirrer os.
Når det er gjort, åbner hun mulighed for at nogen fra publikum lade sig facilitere af hende selv direkte. 
Samtidig indbyder hun os alle til at gå ind og finde et sted eller et tidspunkt hvor vi har haft den samme eller en lignende tanke. 
På den måde foregår der en stærk gruppeproces, et dynamisk engagement, hvor vi alle mærker hvad det gør ved os at undersøge vores tanker!
Jeg har efterhånden siddet med Byron Katie i uendeligt mange timer og lyttet, bevidnet og oplevet den magi der opstår i undersøgelsen. Jeg bliver aldring træt af at det og det er ikke mindst fordi jeg så godt som altid bliver overrasket. The Work , "inquiry" åbner døre op, jeg ikke engang vidste var der!

Later Event: September 17
Introduktion til The Work