Back to All Events

Introduktion til The Work

Den 27 september er der introduktionsaften, kl 18:30 til21:30.

The Work en en metode til at undersøge din tankegang. Kender du til at den samme historie kører igen og igen uden at forløses rigtigt? I bedste fald resignerer vi, men hvis vi resignerer for meget, mister vi livsenergi, spontanitet og glæde.
The Work er en spændende og hurtig måde til at komme IND i problemets kærne, hvorfra du kan undersøge det med de 4 spørgsmål, som er det centrale i metoden. 

Denne aften giver dig en introduktion til The Work, iblandet praktiske øvelser. Du får altså "værktøj" med hjem som du kan bruge i mange, forskellige sammenhænge.

Med bare lidt øvelse, bliver det nemmere at få øje på hvad det er der stresser dig eller gør dig ked af det eller bange. Med The Work lærer du at genkende hvilke typer tanker der afgør om du lever med fred eller stress.

Du kan læse mere om metoden på www.thework.com/dansk og her på min hjemmeside.

Pris:
400 kr. Beløbet kan betales fra nu af og betales senest 1-9. Man optages i den rækkefølge man tilmelder sig og indbetaler.

Tilbud : Hvis du samtidig eller efterfølgende melder dig til mit vinterkursusder starter 12-10, vil du få  200 kr i rabat !
Vigtigt : Hvis du ønsker at deltage i mit Vinterkursus, er det nødvendigt at du har deltaget i et The Work event tidligere, hvor du har prøvet TW i praksis. Såsom denne introduktionsaften. Skriv eller ring hvis du er i tvivl.

Døren er åben fra kl 18:00 til de, der kommer langvejs fra eller lige fra arbejde og fex gerne vil sidde og spise deres medbragte mad. 

Tilmelding: 
Send en mail til nayano@thework.dk og indsæt beløbet i Nordea reg. 2102 konto 9022 510 514. Skriv dit navn samt INTRO. Afmelding: Efter 15-9 er tilmeldingen bindende. 

Ring 23428346 for yderligere oplysninger.

Later Event: October 12
Vinterkursus