Back to All Events

The Work på dine målsætninger for 2018

Årsskiftet er det tidspunkt hvor alle funderer over året der gik og året der kommer.
Der sættes mål og evalueres på tidligere mål.
Hvor ofte er det gentagelser? Hvor ofte har vi en nagende tvivl eller en tyngde og en mangel på tillid til at vi kan nå målene og om vi i virkeligheden tror på dem, dybest set?
Hvis vi vil "skabe vores liv" kommer vi ikke uden om at de tanker vi tror på, ofte er lånt fra andre eller styret fra en indre overjeg, der byder os at gøre noget særligt.
Denne aften er lavet for at vi kan kigge nærmere på vores lister. Vi kan undersøge om vi i virkeligheden tror på dem, som de er, eller om noget andet er sandere.
Det, vi kommer til at leve i 2018, er helt sikkert det vi tror på DYBEST SET. Hvor er det spændende at finde ud af, hvad vi i virkeligheden brænder for og hvad der derfor er MULIGT. Det kan være det er noget helt andet end det vi troede. Eller det kan være små, men betydningsfulde ændringer.

Kom til en aften med The Work, hvor vi undersøger vores liste og bygger en ny, sandere og sundere liste.

ONSDAG den 17-1 kl. 18:30 til 21:30

Pris : 400 kr incl. kaffe, the og snacs.
Send en email til nayano@thework.dk, når du tilmelder dig. 
Beløbet indsættes på reg 2102 konto 4374200645. Husk endelig at skrive dit navn og den dato din tilmelding gælder! Da der er begrænset plads, vil man blive optaget i den rækkefølge som indbetalingerne sker.
Forudsætning: Nogen kendskab til The Work som giver og modtager. Skriv eller ring hvis du er i tvivl (23428346/nayano@thework.dk)

Sted : Overgaden Oven Vandet 48C, 1415 Kbh K
Der er Metro (Christianshavns Torv) og busser 9A, 2A og 350S i få minutters gåafstand.

Beløbet kan ikke refunderes ved framelding senere end 10-1 :)