Back to All Events

Weekendkursus om kærlighed og (par)forhold:


 

Dette kursus er for alle. Og temaet er ikke begrænset til et existerende parforhold, for alle relationer indeholder de samme eller lignende elementer.

Når vi arbejder med et tema og bruger The Work, er der stor mulighed for at få et gennembrud med efterfølgende fornyelse, på dette område.

Hvad enten du lige nu har et parforhold eller ej, har du også forskellige erfaringer og forhåbninger om, hvad det er, hvad det vil gi dig at have et eller hvordan det begrænser eller hæmmer dig, når du har et. Vi kan også arbejde med vores tanker omkring vores forældres parforhold og/eller andre parforhold i vores omgangskreds. 

I denne weekend vil vi, ved hjælp af The Work, se nærmere på vores liv med kærlighed og parforhold. Vi skriver i fællesskab vores "Døm Din Nabo" arbejdssedler så de blir præcise og sikrer at vi kommer MEGET dybere og videre end vores tanker har kapacitet til. Når vi går dybere finder vi, hvad der i virkeligheden er vores sande og dybe værdier og vi får en bedre fornemmelse af hvem, vi selv er, inderst inde.

Weekenden veksler mellem dialog og øvelser under supervision. Du lærer om The Work som metode (måske har du allerede lært om det, men der er altid nye sider til det). Allervigtigst er, at du tilegner dig The Work som dit daglige værktøj og blir bedre og bedre til at bruge det.

Alle vil bagefter kunne bruge The Work både alene og sammen med andre.

Tid :
Fredag 13-4 kl  18:30 til 21:00 (introduktion og øvelser)
Lørdag 14-4 kl  10:00 til 17:00
Søndag 15-4 kl 10:00 til 16:00

Sted :
Overgaden Oven Vandet 48C,5
1415 Kbh. K

Pris : 
2.500 kr inklusive te, kaffe og snacks. Frokosten kan du medbringe eller købe i nærheden.
Tilmelding : Du kan reservere din plads ved at indbetale et depositum på 500 kr og sende en email til nayano@thework.dk.
Restbeløbet bedes indbetalt senest 1-4 eller efter aftale.

Husk ved indbetaling at skrive dit navn og april weekend.

Konto for indbetaling : reg 2102 4374 200 645
Ved framelding den 1-4 eller senere, kan beløbet ikke refunderes.