Back to All Events

Weekendkursus om kærlighed og parforhold:


 

Hvad enten du lige nu har et parforhold eller ej, har du forskellige erfaringer og forhåbninger om, hvad det er, hvad det vil gi dig at have et eller hvordan det begrænser eller hæmmer dig, når du har et.

I denne weekend vil vi, ved hjælp af The Work, se nærmere på vores liv med kærlighed og parforhold. Vi skriver i fællesskab vores "Døm Din Nabo" arbejdssedler så de blir præcise og sikrer at vi kommer MEGET dybere og videre end vores tanker har kapacitet til. Når vi går dybere finder vi, hvad der i virkeligheden er vores sande og dybe værdier og vi får en bedre fornemmelse af hvem, vi selv er, inderst inde.

Weekenden veksler mellem dialog og øvelser under supervision. Du lærer om The Work som metode (måske har du allerede lært om det, men der er altid nye sider til det). Allervigtigst er, at du tilegner dig The Work som dit daglige værktøj og blir bedre og bedre til at bruge det.

Hvis du deltager sammen med en partner eller en nær ven, er der særlige måder at bruge The Work med hinanden, som jeg vil undervise i. Alle vil bagefter kunne bruge The Work både alene og sammen med andre.

Tid :
Fredag kl  18:30 til 21:00
Lørdag kl  10:00 til 17:00
Søndag kl 10:00 til 16:00

Sted :
Overgaden Oven Vandet 48C,5
1415 Kbh. K

Pris : 
2.500 kr inklusive te, kaffe og snacks. Frokosten kan du medbringe eller købe i nærheden.
Tilmelding : Du kan reservere din plads ved at indbetale et depositum på 500 kr og sende en email til [email protected]
Restbeløbet bedes indbetalt senest 31-3 eller efter aftale.

Husk ved indbetaling at skrive dit navn og april weekend.

Konto for indbetaling : reg 2102 4374 200 645
Ved framelding den 1-4 eller senere, kan beløbet ikke refunderes.

Earlier Event: January 17
The Work på dine målsætninger for 2018