Introduktion til The Work 

Den 14-9 kl 10-16:
Dagen er både til nybegyndere og til de, der trænger til et frisk boozt!
The Work er dit for evigt.Mød dit sande selv ved hjælp af 4 enkle spørgsmål. Svarene er DINE og kommer fra et dybt sted.Mød den DU ER, uden din historie, inde bagved facaden.
Mød dig selv som du altid har savnet at blive mødt!
Bliv DIN, for evigt!

Læs mere her ❤️

Udviklingsgruppe med the Work :

Den 25-9 starter et intensivt forløb: Vi mødes hver anden uge og laver The Work . Det er for de mere erfarne som fex har været på "Introduktion til The Work", eller andet.
Der er begrænset plads så vent ikke for længe.
Læs om det her ❤️

Nyhedsbrev Maj 2019

Gode spørgsmål åbner døren. 

Tænker du af og til i ring og vågner næste morgen med de samme tanker og følelser ?  Det er nok på tide at bruge andre "nøgler" til at løse problemerne.
The Work er sådan en nøgle. Den måde processen er sammensat på, sikrer at du når hele vejen rundt omkring alle aspekter i en sag eller relation.
Du undersøger simpelthen dine tanker om sagen, en ad gangen, med de 4 spørgsmål.
Du gør det I dit eget tempo og derved blir du din egen læremester og Guru :)
Nu i Maj, i Bededagsferien torsdag kl 16 til lørdag kl.16, er der weekendkursus på det vidunderlige, naturskønne sted, Holistisk Højskole i Stensbæk, nær Haderslev. 
The Work er dit for livet. Noget du kan vende tilbage til og bruge når du vil.
Og det kan endda være billigt. Har du hørt om Bruttolønsordningen? Kort forklaret kan din arbejdsgiver betale kurser og sågar individuelle sessioner og siden trække det af din brutto-løn. Derved kan du spare op mod halvdelen! 

Hop med på kurset : læs mere om det her ))

❤️


Resten af sommeren og resten af året er der rige og varierede muligheder for at opleve The Work  :

6-7 juli: 
Byron Katie er i Stockholm hvor hun giver en aften og en hel dag. Jeg er med som staff. Læs mere her:)
6-13 Juli: 
Jeg holder The Work workshops på Ängsbackas NoMind-Festivalen.  
12-21 Juli:
The School for The Work i Tyskland. Der er mindst to danskere, der tager derned for første gang!
21-25 august :
Jeg er medunderviser på en 5 dages "Summercamp for The Work" i Sydsverige, tæt på København: Læs mere her:)
14 september:
Jeg holder introduktion til The Work i København, kl 10-16. Læs mere her:)
25 september:
Jeg starter 6 aftner, hver anden uge, med The Work. "Udviklingsgruppe med The Work". Læs mere her:)
 

Weekend kursus i Bededagsferien (torsdag 16 til lørdag 18 maj

Boost dit forår :
På dejlige Stensbæk, Holistisk Højskole nær Haderslev/Vojens, holder jeg et weekendkursus i The Work i bededagsferien.

The Work er INQUIRY, en undersøgelse af din måde at tænke på, som åbner dig mulighed for at finde ind til dit sande selv, på en jordbunden måde. Du lærer dig selv at kende bagom de historier du fortæller om dig og dit liv og de tanker du gør dig om, hvad det betyder.
Læs videre om dette kursus via dette link

Efterårets kurser 💜

Årstiderne skifter, vejret skifter :

Vil du leve i en åben, kærlig opmærksomhed, der kommer fra dit eget center? Det er for mig det højeste mål. Det stræber jeg efter (jo, jeg er fortsat lærling) og at undervise i The Work bringer mig i en sådan åben, kærlig opmærksomhed. Og den smitter af 💜 på den gode måde.

Kom og vær med til Introduktionsdagen søndag den 16-9, og/eller
Kom til de 6 aftner Intensivt forløb med The Work,  starter 25-9 og løber hver anden tirsdag til og med 4-12.

Jeg har nydt denne sommer til sidste dråbe og den er jo ikke HELT slut endnu. Hvor har det været dejligt med al den sol og varme. Og nu glæder jeg mig til at jeg snart igen skal undervise i The Work. Jeg føler at det er den gave, jeg er her for at dele!

 

 

Weekend kursus med The Work den 13-15 april : Kærlighed og (par)forhold

Sidder du fast i gamle mønstre i dine relationer ?

🌸

Denne weekend er for alle, der er interesserede i at bryde igennem til noget nyt. The Work er designet til at du kan finde nye veje i dine relationer. De 4 spørgsmål og omvendingerne rydder vejen, hvis du er kørt fast i et forhold (arbejdsmæssigt eller privat) eller i dine drømme om at finde et forhold. 
Denne weekend er perfekt for dig, hvis du af dit hjerte ønsker forandring. Hvis du er villig til at sætte fokus på, hvad du længes efter. Og hvis du også vil se klart på, hvad du indtil nu befinder dig selv i,- ja så har du alle muligheder for at skabe et gennembrud til noget nyt. 
Jeg er for nylig kommet hjem fra en lang rejse som har bragt mig mange, dybe indsigter og ny inspiration. Jeg glæder mig virkelig meget til at dele al den nye energi med dig. 
Det pibler, ligesom i jorden lige nu 🌱
Læs HER om weekenden og praktiske oplysninger. Og hvis du er i tvivl om noget kan du ringe eller skrive til mig.

Kærlig hilsen Nayano
23428346 / nayano@thework.dk

Nyhedsbrev december 2017

Rigtigt godt nytår allesammen ❤️

Det har været et fantastisk år med The Work.

Jeg er fuld af glæde og taknemmelighed over at have haft Byron Katie her igen, efter flere års pause. Og jeg er ikke mindst glad over, at så mange af jer valgte at komme og møde hende, på en varm juliaften! 
Jeg håber I alle har haft en dejlig jul. Og det, som ikke var så dejligt, giver os mulighed for at lave The Work. Med The Work kan vi se de tanker og historier der kommer op, som en skatkiste. 
Mange af jer tænker lige nu på højtryk over året der gik og det, der kommer. Tankerne svirrer med nytårsfortsætter. 
Jeg har opdaget at de nytårsfortsætter faktisk også er en skatkiste hvori jeg opdager det, der stresser mig og det, jeg ikke er tilfreds med. I stedet for at "male det over" med et nytårsfortsæt, giver jeg mig tid til at finde de tanker, der har stresset mig eller stresser mig. Hvis det stresser mig, gør mig urolig eller utryg at skrive det ned, hvis det er det mindste forbundet med pligt, er det nok fordi jeg har forbundet det med fejl og mangler. 
Det kan f.eks. være tanker som "Jeg vil træne mere, spise bedre, være en bedre partner eller opnå succes i et område af mit liv!" 
Jeg laver derfor to lister : Det, der er mine ønsker og visioner og så det, der er forbundet med stress (uro) omkring disse nytårsforsætter og visioner. Sidstnævnte laver jeg The Work på. Og så sidder jeg tilbage med en liste som måske bliver redigeret lidt, men som udspringer af overskud og optimisme. Fordi jeg ikke forlanger noget af mig selv, som ikke er sandt for mig lige nu. Når det er sandt, er det behageligt og gir mig ro og tillid.

Lær at bruge The Work:
Jeg afholder kurser og faciliterer individuelle forløb med The Work. Se på min hjemmeside hvad der er sat op allerede nu via dette LINK. Det starter med et weekendkursus i april om kærlighed og parforhold. Senere vil der komme mere til.

Tilbud til dig på mailinglisten:
Mine priser stiger pr. 1-1 til 850 kr. pr. time. Hvis du bestiller og betaler inden 20-1, vil du kunne få det til gammel pris. Det gælder også hvis du køber et forløb på 5 gange. Og da får du oven i købet 10% rabat.
 

Livshistorier :

Jeg har opdaget at jeg, når jeg fortæller historier fra mit liv, af og til efterlades med en underlig følelse. Jeg har fundet ud af, at det er når jeg fortæller en gammel historie, der ikke længere er sand for mig. Selv når jeg har forstået flere og flere ting kan jeg fortsætte med den samme historiefortælling. Simpelthen fordi den indeholder nogen grundlæggende tanker om mig selv og livet, som ikke længere er helt sande for mig. 

Jeg har skrevet lidt om dette i min Blog på Lev Lykkeligt :)

 

Byron Katie - Live in Copenhagen

Byron Katie kommer til København fredag den 14-7 på Hotel Scandic kl. 18:30 - 21:30. 
Der vil snart blive åbnet for billetsalget og et nyhedsbrev vil blive sendt til alle på mailinglisten. 

Mød Byron Katie og lær at undersøge dine overbevisninger om andre mennesker, dig selv og verden.
Få større mental klarhed, bedre relationer og mere energi, gennem at bruge Katies proces, kaldet The Work.
De fire, simple spørgsmål har evnen til radikalt at transformere dit liv.
Hvem ville du være, uden din historie? 
Mød Katie i København for at finde ud af det!

Jeg glæder mig til at præsentere Katie LIVE til jer ❤️ 

Read More