Back to All Events

Weekendkursus i The Work of Byron Katie


Jeg inviterer dig hermed til en weekend (externat) med The Work som denne gang foregår i Århus midtby.
I denne weekend får du en introduktion til The Work, efterfulgt af praktiske øvelser.

Der, hvor vi oplever stress, angst og forvirring i vores liv, kan vi direkte finde årsagen i de tanker, vi tror på. Vi ved det egentlig godt; noget er ikke i harmoni og vi tænker og grubler. ”Hvorfor” og ”hvordan” og ”hvorfor lige mig?” betyder, at vi ikke har fred med den virkelighed vi har. Vi ønsker noget andet. Håber. Tænker og tænker.

På denne weekend lærer du at skrive en god arbejdsseddel, som er det mest centrale værktøj i The Work. Du lærer at facilitere andre i gruppeøvelser hvor man bytter roller som facilitator og klient. Du lærer at få øje på alle de tanker og meninger, der styrer dit liv og gør dig modløs eller bange eller stresset. Du får rigtig mange tips og tricks til at bruge The Work og få nye indsigter og handlemuligheder.

Med The Work finder du ind til den sandhed som er din helt egen og som ingen terapeut eller behandler eller nogen som helst uden for dig, kan finde. Du bliver din egen læremester og guru.

Det, du lærer kan du bagefter bruge med dig selv eller en partner. Du får også udleveret undervisningsmateriale.
Efter at have deltaget i dette kursus, har du mulighed for at melde dig på mit INTENSIVE FORLØB over seks onsdags aftener (i København) , der starter 11-10 !

Tid :
Fredag kl 18:30 til 21:00
Lørdag kl 10:00 til 17:00
Søndag kl 10:00 til 16:00

Sted :
Øsal Ling - Fredensgade 39, 8000 Aarhus C  (Århus tibetansk buddistisk center)

Pris : 
2.500 kr inklusive vegetarisk frokost, te, kaffe og snacks.
Tilmelding : Du kan reservere din plads ved at indbetale et depositum på 500 kr og sende en email til nayano@thework.dk.
Restbeløbet bedes indbetalt senest 10-9 eller efter aftale.
Der er stadig enkelte pladser, så du er velkommen til at kontakte mig på mail nayano@thework.dk eller telefon +4523428446 (Jeg er på silent retreat med Eckhart Tolle i Norge ml 21-24 september. Du kan dog altid skrive mail og sende sms.)

Husk ved indbetaling at skrive dit navn og Århus 17

Konto for indbetaling : reg 2102 4374 200 645
Ved framelding den 10-9 eller senere, kan beløbet ikke refunderes.

Earlier Event: September 17
Introduktion til The Work