Udviklingsgruppe med The Work
Sep
25
to Dec 4

Udviklingsgruppe med The Work

Med start den 25-9 afholder jeg 6 aftener med The Work. Datoerne er 25-9, 9-10, 23-10, 6-11, 20-11 og 4-12. 

Gruppen er for de, der kender lidt til The Work og har prøvet at give og modtage.
Der er tale om et intensivt forløb, hvor du begynder at blive mere og mere fortrolig med metoden The Work. Både med at give og modtage.

Hver aften får et tema, som oplyses fra gang til gang, efter behov. Samtidig er du velkommen til at lave The Work på et hvilket som helst emne, der er aktuelt for dig. Kurset handler både om at lære nyt, at blive bedre til at facilitere (være den der stiller spørgsmålene) og til at modtage og også at komme i dybden med noget af det, der har plaget dig for nylig eller når som helst i dit liv.

Når man sådan går dybere med The Work er der virkelig mange gamle overbevisninger der bliver udfordret og det er derfor meget spændende at arbejde i en gruppe over flere gange, for vi spejler hinanden og får os selv og vores temaer at se i helt, nyt lys.! Tænk at opdage at du har levet dit liv ud fra overbevisninger du ikke engang anede, du havde? Som at køre en automatisk bil, som om der var gear!

For at kunne melde dig på kurset kræves der at du har lidt kendskab til at gi og modtage The Work. Det kan fex være ved at have deltaget i en Introduktion til The Work eller et Weekendkursus . Det kan også være du har erfaring med The Work andre steder fra. Derimod behøver du ikke have anden, speciel erfaring med terapi eller coaching eller lignende! Hvis du et i tvivl, så skriv til mig på nayano@thework.dk eller ring 23428346-

Pris :
2400 kr
Hvis du tidligere har deltaget i mine “intensive aftner”, kan du få 10% rabat.

Tilmelding : 
Send en mail til nayano@thework.dk og sæt beløbet ind på reg 2102 4374 200 645 og husk at skrive DIT NAVN og INTENSIVT. 
Hvis du ønsker en anden aftale mht betaling, kan du skrive til mig :)
Hvis du melder fra, senere end 10-9 kan beløbet ikke tilbage betales. Hvis der frameldes inden 10-9 fratrækkes 500 kr som dog kan overføres til et andet kursus.

Tid :
18:30 - 21:30.
Dørene åbnes kl 18 for de, der har lyst til at slappe af og eventuelt spise medbragt mad.

Sted :
Overgaden Oven Vandet 48C,5
1415 København K
Tæt på Metrostation Christianshavn og busser 2A, 9A og 350S

 

View Event →

Introduktion  til The Work
Sep
14
10:00 AM10:00

Introduktion til The Work

Jeg inviterer hermed til en heldags introduktion til The Work lørdag den 14-9 kl 10-16.

På denne dag gennemgår vi grundprincipperne i  The Work og fokuserer derefter på at træne at give og modtage The Work som facilitator (den, der stiller de 4 spørgsmål) og klient.
Jeg underviser jer i at skrive en god arbejdsseddel og vejleder jer under øvelserne. Du bliver også trænet i at finde omvendingerne og meget mere.

Måske ved du ikke hvad arbejdsseddel og omvendinger er, men det gør ikke noget. Du vil blive indført i det, du behøver for at kunne begynde at bruge dette, fantastiske værktøj.

Du vil også få en bedre fornemmelse af hvad der er vigtigt, for at TW skal virke efter hensigten, dvs være en reel undersøgelse. Du lærer noget om neutralitet og om at være konkret. Dette er meget væsentlige elementer i The Work og det sikrer at der åbnes op til nye erkendelser.

Du får værktøjerne til at fortsætte med The Work selv. Og da der er mange, der gerne vil lære mere, får du også mulighed for at kunne melde dig på mit INTENSIVE FORLØB over 6 aftener henover efterår og vinter! 
Det intensive forløb kræver at man har prøvet at gi og modtage The Work facilitering, fex på sådan en introduktionsdag.

Pris : 800 kr
Sted : Overgaden Oven Vandet 48C,5 1415 Kbh K

Tilmelding : 
Send en mail til nayano@thework.dk og sæt beløbet ind på reg 2102 4374 200 645 og husk at skrive DIT NAVN og SØNDAG. 
Du kan reservere en plads fra nu af, ved indbetaling af 400 kr. og resten senest 1-9.

Du kan altid kontakte mig, for at høre om der er plads endnu, også efter den 1-9.

Hvis du ønsker en anden aftale mht betaling, kan du skrive til mig :)
Ved framelding den 1-9 eller senere, kan beløbet ikke refunderes.

View Event →
Scandinavian Summer Camp for The Work of Byron Katie 2019
Aug
21
to Aug 25

Scandinavian Summer Camp for The Work of Byron Katie 2019

Scandinavian Summer Camp for The Work of Byron Katie 2019
August 21-25
Facilitated by Certified Facilitators: Ernest Holm Sendsen, Nayano Skaaning & Helena Montelius. 24 ITW credit hours

Join us on a 5-day journey to deepen our awareness and free ourselves from identification with our stressful thoughts. Let’s revitalize our practice of inquiry, connect with each other through the deep kindness of our loving hearts and experience the power of The Work in action as we question our beliefs and open to new depths of peace, joy and freedom in our lives.
Whether you are experienced in The Work or just starting out, you will find suitable workshops and training sessions to explore The Work with Certified Facilitators and experienced staff members of The Institute for The Work.

All languages and experience levels are welcome
The camp is for everyone interested in The Work, beginners and experienced practitioners alike. The general camp language will be English and when we work in groups or in pairs, we will speak whatever language works for all. We also offer support for translation into Swedish and Danish.

We have found a place in the heart of Scandinavia; Mundekulla Retreat Center. It’s an amazing venue with peaceful, rural surroundings, great food, a gorgeous sauna and a lake to swim in. We will serve healthy vegetarian/vegan meals, most of it organic from a nearby bio dynamic farm. The meals include breakfast, lunch, afternoon tea and dinner. Mundekulla offers pleasant rooms with comfortable beds. Most have private shower and toilet – please see the options for accommodation and the different prices on our website.

Mundekulla is located a mile outside Emmaboda in southern Sweden. It’s easy to travel to Emmaboda by train from all over the country. From Copenhagen there is a direct train and the journey takes about three hours. From Stockholm the journey by train takes about four hours. You can find detailed travel information on our website: www.scandinavianthework.com.

Theres a Facebook page and you can find it HERE …

Skriv til mig for yderligere oplysninger på nayano@thework.dk

View Event →
Weekendkursus i The Work
May
16
to May 18

Weekendkursus i The Work

På dejlige Stensbæk, Holistisk Højskole nær Haderslev/Vojens, holder jeg et weekendkursus i The Work i bededagsferien.

The Work er INQUIRY, en undersøgelse af din måde at tænke på, som åbner dig mulighed for at finde ind til dit sande selv, på en jordbunden måde. Du lærer dig selv at kende bagom de historier du fortæller om dig og dit liv og de tanker du gør dig om, hvad det betyder.

Weekenden er samtidig en mulighed for at finde ind til din indre ro med bedre mulighed for at forblive i den fred, med metoden The Work.

Du lærer at finde dine egne svar på livets spørgsmål, store og små og det er noget du ikke glemmer. The Work er “for livet”.

Når du en gang har oplevet at noget du troede på, ikke er sandt, kan du ikke tro på det igen på samme måde.

Velkommen til The Work

Læs mere om kurset samt om tilmelding HER.

Har du været på kursus tidligere i The Work, kan du sagtens deltage igen. Det går bare dybere og dybere!

View Event →
Intensivt forløb med The Work
Sep
25
to Dec 4

Intensivt forløb med The Work

I dette, intensive forløb bliver du mere og mere fortrolig med The Work. Både med at give og modtage. Hver aften får et tema som oplyses fra gang til gang, efter behov.
Kurset handler både om at lære nyt, at blive bedre til at facilitere og til at modtage og også at komme i dybden med noget af det, der optager dig i dit liv.


View Event →
Introduktion til The Work
Sep
16
10:00 AM10:00

Introduktion til The Work

Velkommen til en dejlig dag, hvor du blir introduceret til The Work på en sådan måde, at du også får prøvet det selv, sammen med andre. Du vil dermed blive i stand til at bruge det selv derhjemme senere. Denne dag giver også mulighed for at du kan deltage i de 6 aftener med The Work, der starter den 25-9 og løber hver anden tirsdag til og med 4-12.

View Event →
Weekendkursus om kærlighed og (par)forhold:
Apr
13
to Apr 15

Weekendkursus om kærlighed og (par)forhold:

 

Dette kursus er for alle. Og temaet er ikke begrænset til et existerende parforhold, for alle relationer indeholder de samme eller lignende elementer.

Når vi arbejder med et tema og bruger The Work, er der stor mulighed for at få et gennembrud med efterfølgende fornyelse, på dette område.

Hvad enten du lige nu har et parforhold eller ej, har du også forskellige erfaringer og forhåbninger om, hvad det er, hvad det vil gi dig at have et eller hvordan det begrænser eller hæmmer dig, når du har et. Vi kan også arbejde med vores tanker omkring vores forældres parforhold og/eller andre parforhold i vores omgangskreds. 

I denne weekend vil vi, ved hjælp af The Work, se nærmere på vores liv med kærlighed og parforhold. Vi skriver i fællesskab vores "Døm Din Nabo" arbejdssedler så de blir præcise og sikrer at vi kommer MEGET dybere og videre end vores tanker har kapacitet til. Når vi går dybere finder vi, hvad der i virkeligheden er vores sande og dybe værdier og vi får en bedre fornemmelse af hvem, vi selv er, inderst inde.

Weekenden veksler mellem dialog og øvelser under supervision. Du lærer om The Work som metode (måske har du allerede lært om det, men der er altid nye sider til det). Allervigtigst er, at du tilegner dig The Work som dit daglige værktøj og blir bedre og bedre til at bruge det.

Alle vil bagefter kunne bruge The Work både alene og sammen med andre.

Tid :
Fredag 13-4 kl  18:30 til 21:00 (introduktion og øvelser)
Lørdag 14-4 kl  10:00 til 17:00
Søndag 15-4 kl 10:00 til 16:00

Sted :
Overgaden Oven Vandet 48C,5
1415 Kbh. K

Pris : 
2.500 kr inklusive te, kaffe og snacks. Frokosten kan du medbringe eller købe i nærheden.
Tilmelding : Du kan reservere din plads ved at indbetale et depositum på 500 kr og sende en email til nayano@thework.dk.
Restbeløbet bedes indbetalt senest 1-4 eller efter aftale.

Husk ved indbetaling at skrive dit navn og april weekend.

Konto for indbetaling : reg 2102 4374 200 645
Ved framelding den 1-4 eller senere, kan beløbet ikke refunderes.

View Event →
The Work på dine målsætninger for 2018
Jan
17
6:30 PM18:30

The Work på dine målsætninger for 2018

Årsskiftet er det tidspunkt hvor alle funderer over året der gik og året der kommer.
Der sættes mål og evalueres på tidligere mål.
Hvor ofte er det gentagelser? Hvor ofte har vi en nagende tvivl eller en tyngde og en mangel på tillid til at vi kan nå målene og om vi i virkeligheden tror på dem, dybest set?
Hvis vi vil "skabe vores liv" kommer vi ikke uden om at de tanker vi tror på, ofte er lånt fra andre eller styret fra en indre overjeg, der byder os at gøre noget særligt.
Denne aften er lavet for at vi kan kigge nærmere på vores lister. Vi kan undersøge om vi i virkeligheden tror på dem, som de er, eller om noget andet er sandere.
Det, vi kommer til at leve i 2018, er helt sikkert det vi tror på DYBEST SET. Hvor er det spændende at finde ud af, hvad vi i virkeligheden brænder for og hvad der derfor er MULIGT. Det kan være det er noget helt andet end det vi troede. Eller det kan være små, men betydningsfulde ændringer.

Kom til en aften med The Work, hvor vi undersøger vores liste og bygger en ny, sandere og sundere liste.

ONSDAG den 17-1 kl. 18:30 til 21:30

Pris : 400 kr incl. kaffe, the og snacs.
Send en email til nayano@thework.dk, når du tilmelder dig. 
Beløbet indsættes på reg 2102 konto 4374200645. Husk endelig at skrive dit navn og den dato din tilmelding gælder! Da der er begrænset plads, vil man blive optaget i den rækkefølge som indbetalingerne sker.
Forudsætning: Nogen kendskab til The Work som giver og modtager. Skriv eller ring hvis du er i tvivl (23428346/nayano@thework.dk)

Sted : Overgaden Oven Vandet 48C, 1415 Kbh K
Der er Metro (Christianshavns Torv) og busser 9A, 2A og 350S i få minutters gåafstand.

Beløbet kan ikke refunderes ved framelding senere end 10-1 :)

View Event →
Fire aftner med The Work for øvede ...
May
16
6:30 PM18:30

Fire aftner med The Work for øvede ...

The Work er din ven for evigt, din tro følgesvend og den, der kender dig i dybden. Fordi The Work virker ind det inderste indre af dig, - der hvor hjertet slår og hvor du kan høre dig selv. Fordi "The Work" er dig, og du er den, du har ventet på ! 

Fra og med 17-1 og til og med juni, vil der blive 4 aftner med The Work, for øvede. Hver aften er fra kl. 18:30 til 21:30

View Event →
Weekendkursus i The Work of Byron Katie
Apr
21
to Apr 23

Weekendkursus i The Work of Byron Katie

I weekenden d 21-23 april 2017, holder jeg igen et kursus i "The Work" for både begyndere og øvede.

Vi skal være på den naturskønne, dejlige "Holistisk Højskole", Stensbækvej 29, 6510 Gram

Du finder de væsentligste oplysninger på nedenstående link. Du er også velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger.

NB : Start-og sluttidspunkt bliver muligvis justeret lidt.

Info og tilmelding :

View Event →
Sep
27
6:30 PM18:30

Introduktion til The Work

Den 27 september er der introduktionsaften, kl 18:30 til21:30.

The Work en en metode til at undersøge din tankegang. Kender du til at den samme historie kører igen og igen uden at forløses rigtigt? I bedste fald resignerer vi, men hvis vi resignerer for meget, mister vi livsenergi, spontanitet og glæde.
The Work er en spændende og hurtig måde til at komme IND i problemets kærne, hvorfra du kan undersøge det med de 4 spørgsmål, som er det centrale i metoden. 

Denne aften giver dig en introduktion til The Work, iblandet praktiske øvelser. Du får altså "værktøj" med hjem som du kan bruge i mange, forskellige sammenhænge.

Med bare lidt øvelse, bliver det nemmere at få øje på hvad det er der stresser dig eller gør dig ked af det eller bange. Med The Work lærer du at genkende hvilke typer tanker der afgør om du lever med fred eller stress.

Du kan læse mere om metoden på www.thework.com/dansk og her på min hjemmeside.

Pris:
400 kr. Beløbet kan betales fra nu af og betales senest 1-9. Man optages i den rækkefølge man tilmelder sig og indbetaler.

Tilbud : Hvis du samtidig eller efterfølgende melder dig til mit vinterkursusder starter 12-10, vil du få  200 kr i rabat !
Vigtigt : Hvis du ønsker at deltage i mit Vinterkursus, er det nødvendigt at du har deltaget i et The Work event tidligere, hvor du har prøvet TW i praksis. Såsom denne introduktionsaften. Skriv eller ring hvis du er i tvivl.

Døren er åben fra kl 18:00 til de, der kommer langvejs fra eller lige fra arbejde og fex gerne vil sidde og spise deres medbragte mad. 

Tilmelding: 
Send en mail til nayano@thework.dk og indsæt beløbet i Nordea reg. 2102 konto 9022 510 514. Skriv dit navn samt INTRO. Afmelding: Efter 15-9 er tilmeldingen bindende. 

Ring 23428346 for yderligere oplysninger.

View Event →