Back to All Events

Introduktion til The Work

Jeg inviterer hermed til en hel dag med The Work.

På denne dag gennemgår vi grundprincipperne i  The Work og fokuserer derefter på at træne at give og modtage The Work som facilitator (den, der stiller de 4 spørgsmål) og klient.
Jeg underviser jer i at skrive en god arbejdsseddel og vejleder jer under par-øvelserne. Du bliver også trænet i omvendingerne og andre, grundlæggende begreber og øvelser i The Work.

På denne dag vil du få en bedre fornemmelse af, hvad der er vigtigt for at TW skal virke efter hensigten, dvs være en reel undersøgelse. Du lærer noget om neutralitet og om at være konkret. Dette er meget væsentlige elementer i The Work og sikrer at der åbnes op til nye erkendelser. Du får en fornemmelse af, hvordan TW er en meditation i sig selv.

Det betyder at du på denne dag, får værktøjer til at fortsætte med The Work selv og du får desuden mulighed for at kunne melde dig på mit INTENSIVE FORLØB over 6 aftener henover efterår og vinter! 
(Det intensive forløb kræver at man har prøvet at gi og modtage The Work facilitering.)

Pris for søndagen:
800 kr

Sted :

Overgaden Oven Vandet 48C,5 1415 Kbh. K
Metrostation Christianshavn
Bus 9A og 2A

Der er køleskab, så du kan medbringe din egen frokost, eller du kan købe den i nærheden. Der vil blive serveret kaffe, te, frugt og snacks!

Tilmelding : 
Send en mail til nayano@thework.dk og sæt beløbet ind på reg 2102 4374 200 645 og husk at skrive DIT NAVN og SØNDAG. 

Hvis du ønsker en anden aftale mht betaling, kan du skrive til mig :)
Ved framelding den 1-9 eller senere, kan beløbet ikke refunderes.