Back to All Events

Intensivt forløb med The Work


Med start den 25-9 afholder jeg 6 aftener med The Work.
Datoerne derefter er 9-10, 23-10, 6-11, 20-11 og 4-12. 

Dette, intensive forløb er for dig, der er blevet glad for The Work og ønsker at fordybe sig. Både med hensyn til at give og modtage. Der er mange måder at gå dybere på og du vil blive præsenteret for forskellige. Som noget NYT vil vi arbejde særskilt meget med "omvendingerne" for at få mest muligt ud af dem. Derudover arbejder vi med de grundlæggende tanker vi bygger vores liv og identitet på, at gi og modtage feed back og meget mere.

Hver aften får et tema som oplyses fra gang til gang, efter behov. Samtidig er du velkommen til at lave The Work på et hvilket som helst emne, der er aktuelt for dig.
Kurset handler både om at lære nyt, at blive bedre til at facilitere (være den der stiller spørgsmålene) og til at modtage og også at komme i dybden med noget af det, der har plaget dig for nylig eller når som helst i dit liv.

Når man arbejder med The Work er der virkelig mange gamle overbevisninger der bliver udfordret og det er derfor meget spændende at arbejde i en gruppe over flere gange, for vi spejler hinanden og får dermed os selv og vores temaer at se i helt, nyt lys !

For at kunne melde dig på kurset kræves der at du har nogen kendskab til at gi og modtage The Work. Det kan fex være ved at have deltaget i en Introduktion til The Work eller  et weekendkursus. Det kan også være du har erfaring med The Work andre steder fra. Derimod behøver du ikke have anden, speciel erfaring med terapi eller coaching eller lignende! Hvis du er i tvivl om du kan deltage så skriv til mig på nayano@thework.dk eller ring 23428346-

Pris :
2400 kr
Jeg giver 10% rabat til de, der har deltaget i 6 aftener tidligere.
Døren åbnes kl 6pm for de der kommer lige fra job eller lignende og har brug for at sidde lidt i ro og fred, evt. med medbragt mad.
Jeg serverer te, kaffe og snacks.


Tilmelding : 
Send en mail til nayano@thework.dk og sæt beløbet ind på reg 2102 4374 200 645 og husk at skrive DIT NAVN og INTENSIVT. 
Du kan reservere en plads fra nu af, ved indbetaling af 400 kr. og resten senest den 10-9.

Hvis du ønsker en anden aftale mht betaling, kan du skrive til mig :)

Sted :
Overgaden Oven Vandet 48C,5
1415 København K
Tæt på Metrostation Christianshavn og busser 2A, 9A og 350S

Ved framelding indtil 10-9 refunderes beløbet -200 kr. 
Ved framelding efter 10-9 refunderes beløbet ikke, men kan overføres til senere brug.
Ved framelding den 25-9 eller senere, refunderes eller overføres beløbet ikke.

Earlier Event: September 16
Introduktion til The Work
Later Event: May 16
Weekendkursus i The Work