Back to All Events

Udviklingsgruppe med The Work


Med start den 25-9 afholder jeg 6 aftener med The Work. Datoerne er 25-9, 9-10, 23-10, 6-11, 20-11 og 4-12. 

Gruppen er for de, der kender lidt til The Work og har prøvet at give og modtage.
Der er tale om et intensivt forløb, hvor du begynder at blive mere og mere fortrolig med metoden The Work. Både med at give og modtage.

Hver aften får et tema, som oplyses fra gang til gang, efter behov. Samtidig er du velkommen til at lave The Work på et hvilket som helst emne, der er aktuelt for dig. Kurset handler både om at lære nyt, at blive bedre til at facilitere (være den der stiller spørgsmålene) og til at modtage og også at komme i dybden med noget af det, der har plaget dig for nylig eller når som helst i dit liv.

Når man sådan går dybere med The Work er der virkelig mange gamle overbevisninger der bliver udfordret og det er derfor meget spændende at arbejde i en gruppe over flere gange, for vi spejler hinanden og får os selv og vores temaer at se i helt, nyt lys.! Tænk at opdage at du har levet dit liv ud fra overbevisninger du ikke engang anede, du havde? Som at køre en automatisk bil, som om der var gear!

For at kunne melde dig på kurset kræves der at du har lidt kendskab til at gi og modtage The Work. Det kan fex være ved at have deltaget i en Introduktion til The Work eller et Weekendkursus . Det kan også være du har erfaring med The Work andre steder fra. Derimod behøver du ikke have anden, speciel erfaring med terapi eller coaching eller lignende! Hvis du et i tvivl, så skriv til mig på nayano@thework.dk eller ring 23428346-

Pris :
2400 kr
Hvis du tidligere har deltaget i mine “intensive aftner”, kan du få 10% rabat.

Tilmelding : 
Send en mail til nayano@thework.dk og sæt beløbet ind på reg 2102 4374 200 645 og husk at skrive DIT NAVN og INTENSIVT. 
Hvis du ønsker en anden aftale mht betaling, kan du skrive til mig :)
Hvis du melder fra, senere end 10-9 kan beløbet ikke tilbage betales. Hvis der frameldes inden 10-9 fratrækkes 500 kr som dog kan overføres til et andet kursus.

Tid :
18:30 - 21:30.
Dørene åbnes kl 18 for de, der har lyst til at slappe af og eventuelt spise medbragt mad.

Sted :
Overgaden Oven Vandet 48C,5
1415 København K
Tæt på Metrostation Christianshavn og busser 2A, 9A og 350S

 

Earlier Event: September 14
Introduktion til The Work