Tilbage til Alle begivenheder

Introduktion til The Work

  • Integreret Terapi Overgaden oven Vandet 48C, 5 1415 København K Danmark (kort)

På denne dag gennemgår vi grundprincipperne i  The Work og fokuserer derefter på at træne at give og modtage The Work som facilitator (den, der stiller de 4 spørgsmål) og klient.
Jeg underviser jer i at bruge værktøjet og vejleder jer under par-øvelserne. Du bliver også trænet i omvendingerne og andre, grundlæggende begreber og øvelser i The Work.

På denne dag vil du få en bedre fornemmelse af, hvad der er vigtigt for at TW skal virke efter hensigten, dvs være en reel undersøgelse. Du lærer noget om neutralitet og om at være konkret. Dette er meget væsentlige elementer i The Work og sikrer at der åbnes op til nye erkendelser. Du får en fornemmelse af, hvordan TW er en meditation i sig selv.

Det betyder at du på denne dag får værktøjer til at fortsætte med The Work selv og du får desuden mulighed for at kunne melde dig på mit INTENSIVE FORLØB over 6 aftener henover efterår og vinter! 
(Det intensive forløb kræver at man har prøvet at gi og modtage The Work facilitering.)

Forplejning: Jeg serverer te, kaffe og snacs. Frokost med bringer du selv, eller køber i nærheden.

Pris for søndagen:
800 kr

Telefon 23428346

Tilmelding : 
Send en mail til nayano@thework.dk og sæt beløbet ind på reg 2102 4374 200 645 og husk at skrive DIT NAVN og SØNDAG. 
Sted :

Overgaden Oven Vandet 48C,5 1415 Kbh. K
Fire minutters gang fra
Metrostation Christianshavn

Covid info: Jeg følger de retningslinjer, som angives. I tilfælde af nye restriktioner som udmeldes inden start, vil man få refunderet sine penge, såfremt kurset ikke kan gennemføres. I tilfælde af restriktioner som opstår undervejs i forløbet, vil der blive ydet erstatningsundervisning så snart forholdene igen tillader det ❤️

Tidligere begivenhed: 18. august
Summercamp for The Work
Senere begivenhed: 29. september
Udviklingsgruppe med The Work