Tilbage til Alle begivenheder

Udviklingsgruppe med The Work

  • Integreret Terapi Overgaden oven Vandet 48C, 5 1415 København K Danmark (kort)

Gruppen er et intensivt forløb for de, der kender lidt eller meget til The Work og har prøvet at give og modtage.

Hver aften får et tema, som oplyses fra gang til gang, efter behov. Samtidig er du velkommen til at lave The Work på et hvilket som helst emne, der er aktuelt for dig. Kurset handler både om at lære nyt, at blive bedre til at facilitere (være den der stiller spørgsmålene) og til at modtage og også at komme i dybden med noget af det, der har plaget dig for nylig eller når som helst i dit liv. Du lærer også at arbejde med omvendingerne, så du får det meste ud af dem!

Det er meget spændende at arbejde i en gruppe over flere gange, for vi spejler hinanden og får os selv og vores temaer at se i helt, nyt lys!
For at kunne melde dig på kurset kræves der at du har lidt kendskab til at gi og modtage The Work. Det kan fex være ved at have deltaget i en Introduktion til The Work , weekendkursus eller andet.
Derimod behøver du ikke have anden erfaring med terapi eller coaching eller lignende! Hvis du et i tvivl om noget af detet, så skriv til mig på nayano@thework.dk eller ring 23428346

For tidligere deltagere: Der vil være nye øvelser og spændende vinkler!

Pris :
2500 kr

Tid : 18:30 - 21:30.
Dørene åbnes kl 18 for de, der har lyst til at slappe af og eventuelt spise medbragt mad.

Tilmelding : 
Send en mail til nayano@thework.dk og sæt beløbet ind på reg 2102 4374 200 645 og husk at skrive DIT NAVN og 6 aftner. 
Hvis du ønsker en anden aftale mht betaling, kan du skrive til mig. Du kan betale á conto 500 kr nu, for at reservere din plads.
Hvis du melder fra, senere end 15-9 kan beløbet ikke refunderes. Hvis der frameldes inden 15-9 fratrækkes 200 kr til dækning af administration.

Sted :
Overgaden Oven Vandet 48C,5
1415 København K
Tæt på Metrostation Christianshavn og bus 2A

 

Tidligere begivenhed: 18. september
Introduktion til The Work
Senere begivenhed: 22. august
Scandinavian Summercamp for The Work