UDTALELSER FRA KLIENTER

Individuelle klienter

"Kurset hos Nayano gav et fantastisk indblik i brugen af "The Work". Der var god tid, og Nayanos kærlighed til metoden var tydelig, og smittede af på mig. Så meget, at jeg ikke kan få nok, og nu har tilmeldt mig et kursus, for at få en certificering. Nayano er en dygtig og afslappet underviser. Der var ingen stress og jag, og hendes rummelighed skinnede igennem, når vi gentagende gange søgte hjælp til arbejdet med vores individuelle sætninger og tanker. En dejlig måde at bruge weekenden, som gav nye værktøjer til det personlige arbejde."

Tanja Rahm
Sexolog og parterapeut.

 

"Min partner og jeg har gået i meget par-terapi og individuel terapi og det har skabt forandringer INDENFOR RAMMERNE. The Work sprænger rammerne og åbner for helt nye og anderledes måder at udvikle sig og løse konflikter på - sammen og hver for sig!"

 

"Hey Nayano, hvor var det et godt kursus, det jeg satte så stor pris på var at du formåede at holde det så enkelt. Lige så  enkelt som the work er (når man har erfaringen) så godt formåede du at formidle din viden. Tusind tak for det. "

Kh Marita

 

"Inden mit arbejde med Nayano og The Work, kunne jeg sidde i et lokale med andre mennesker, og føle mig som en lille dukke, der var blevet placeret i en alt for stor stol. Så lille, følte jeg mig i andre menneskers nærvær. 
Efter kort tids arbejde med Nayano, begyndte jeg langsomt at føle mig som et menneske i "fuld størrelse". At jeg havde lige så meget ret til at sidde i stolen, som de mennesker omkring mig havde."

Mvh Mette E.

 

"Jeg troede aldrig jeg skulle finde mod til at rejse med fly! Men ikke nok med det, jeg er nu blevet mor ! Min største angst er borte og min største ønske er blevet opfyldt. Jeg har været inderligt glad for mine sessioner hos dig, Nayano!"

Glad hilsen fra N.J.

 

"Jeg har været klient hos Nayano og arbejdet med mig selv i en længere periode. Og jeg er overrasket over hvor vidt det rækker, det arbejde vi har lavet. Ikke bare ser jeg mit liv i et nyt lys, det jeg oplevede som problemer er nu som vage minder. Og det bedste af det hele er, at de situationer som før kunne ængste mig, nu møder jeg dem på en helt anden måde! Hvis jeg begynder at føle stress, ved jeg, hvad jeg skal gøre!"

Inderligt tak fra Susanne C.

 


Kursister

Hej Nayano :
Endnu engang mange tak for kurset i The Work på Den Holistiske Højskole.
Lidt evaluering: Du er en dygtig og kompetent underviser. Du har en afslappet og fredfyldt måde at undervise på. Du har bygget kurset godt op med fokus på at afprøve og øve i stedet for en en masse ord - konkret, praktisk og simpelt. Og det kan man kun, når man har styr på "sit stof" og kan improvisere og jonglere lidt!
Jeg har efterfølgende læst lidt mere, set flere youtube klip med Katie osv. - og vil helt sikkert eksperimentere videre med metoden.
Tak for en lærerig weekend - kram fra Gitte

*

Kære Nayano. Mange tak for et rigtig godt, berigende, indsigtsfuld og udviklende kursus. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har mødt en kvinde som dig. Du er efter denne weekend blev en rollemodel for mig. Din ro, din måde at forklare og guide på - enkeltheden, klarheden. Bag det hele fornemmer jeg en kvinde, som er groundet i sig selv, som selv har gået vejen med de processer, som du nu på fineste og mest respektfulde måde overfor hver enkelt, formidler og  underviser os i, så vi kan blive vores egne healere. Det skete så meget med mig i løbet af weekenden, og i tiden efter. Jeg laver nu the work med mig selv, et værktøj som jeg nu har taget til mig for evigt, er jeg overbevist om. Jeg ser frem til mødet med Katie til juli. Af hjertet TAK... De bedste hilsner Bente H.


Supervisions-klienter

Følger senere ..

Klik her for at læse flere udtalelser fra supervisionsklienter