Back to All Events

Vinterkursus


Den 12 oktober 2016 starter en intensiv gruppe som mødes 6 tirsdage, hver anden tirsdag. Hver aften er fra kl 18:30 til 21:30.
Datoerne er som følger :
11-10, 25-10, 8-11, 22-11, og 6-12 

Aftenerne vil forløbe sådan at der hver gang er et tema. Alle får lejlighed til at lave The Work med hinanden to og to. Jeg vil så gå rundt og støtte og undervise direkte. Jeg vil demonstrere forskellige metoder til, hvordan man finder og arbejder med de grundlæggende overbevisninger der styrer vores liv. Jeg vil også via demoer, vise hvordan man laver en god facilitering, både når man giver (faciliterer) og når man modtager (er klient). Det er på væsentlige punkter forskelligt fra terapi og coaching.

Der bliver mulighed for at være med til at bestemme hvilke temaer der skal arbejdes med. Det kan være parforhold, økonomi , afhængighedsproblematikker eller andet. I hvert tilfælde er metoden den samme, nemlig de 4 spørgsmål + processen med at vende tankerne om. Det sikres derfor, at du hen ad vejen bliver mere og mere fortrolig med The Work som værktøj.
Målet er, at du kan bruge det selv derhjemme og/eller sammen med en partner. 

Forudsætninger: At du har nogen kendskab til The Work og har prøvet at lave det i praksis sammen med en anden feks. på en introaften eller weekendkursus. Hvis du ikke er sikker på at du kan opfylde kriteriet, så finder vi en udvej.
Hvis du har brug for yderligere oplysninger kan du kontakte mig på nayano@thework.dk eller 0045 23428346.

Gruppen bliver på max 10 personer og man optages i den rækkefølge man melder sig. 

De foregående grupper jeg har haft har været en stor succes. Der er mange fordele ved at en gruppe mennesker mødes over en periode. Det gir tryghed og mulighed for hele tiden at komme dybere. 

Pris:
2000 kr. 
Beløbet kan betales fra nu af. Husk dog at skrive til mig først, for at sikre der stadig er plads. Hvis du for eksempel indbetaler min. 500 kr. ved tilmelding, er du sikret en plads. Resten betaler du senest 1-10, eller efter nærmere betalings-aftale. 

Tilbud : Der er 10 % rabat til mine tidligere kursister, der før har deltaget i mine Vinterkurser. Skriv en mail til mig på nayano@thework.dk, hvor du skriver hvornår du har deltaget i 5/6 aftner! 
Tilkøb : Du har mulighed for at tilkøbe een, individuel session til særprisen 500 kr. for en time. Det kan foregå her, eller på Skype.

Tilmelding: 
Send en mail til nayano@thework.dk og indsæt beløbet i Nordea reg. 2102 konto 4374 200 645. Du kan også ringe på 23428346
Skriv: Vinter 2016 og dit navn. Afmelding: Se nedenfor *.

Forplejning:
Der serveres te, kaffe og frugt mm

Yderligere oplysninger:
Mail til nayano@thework.dk

Sted:
Overgaden Oven Vandet 48C, Christianshavn

Der er Metro og busser få min. gang herfra.

God parkering, mod betaling. Beregn dog tid til at finde en plads.

Der er mulighed for at ankomme fra kl. 18:00,  hvor du kan slappe af med din medbragte mad hvis du vil.

Udtalelser fra kursister/klienter kan ses her

_________________________________

 * Ved framelding senere end 1-10 refunderes beløbet ikke .

Earlier Event: September 27
Introduktion til The Work