Weekend kursus med The Work den 13-15 april : Kærlighed og (par)forhold

Sidder du fast i gamle mønstre i dine relationer ?

🌸

Denne weekend er for alle, der er interesserede i at bryde igennem til noget nyt. The Work er designet til at du kan finde nye veje i dine relationer. De 4 spørgsmål og omvendingerne rydder vejen, hvis du er kørt fast i et forhold (arbejdsmæssigt eller privat) eller i dine drømme om at finde et forhold. 
Denne weekend er perfekt for dig, hvis du af dit hjerte ønsker forandring. Hvis du er villig til at sætte fokus på, hvad du længes efter. Og hvis du også vil se klart på, hvad du indtil nu befinder dig selv i,- ja så har du alle muligheder for at skabe et gennembrud til noget nyt. 
Jeg er for nylig kommet hjem fra en lang rejse som har bragt mig mange, dybe indsigter og ny inspiration. Jeg glæder mig virkelig meget til at dele al den nye energi med dig. 
Det pibler, ligesom i jorden lige nu 🌱
Læs HER om weekenden og praktiske oplysninger. Og hvis du er i tvivl om noget kan du ringe eller skrive til mig.

Kærlig hilsen Nayano
23428346 / nayano@thework.dk